Teamet bag Brøndbyøster Fysioterapi

Mød teamet bag Brøndbyøster fysioterapi og træning. Hos os er det hele mennesket, der er i fokus. Vi vil altid være opdateret på den nyeste viden, så vi er klar til at give dig en professionel fysioterapeutisk behandling, baseret på seneste viden indenfor hver vores specialområder. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Uanset om det er en akut skade, genoptræning eller kronisk sygdom, har vi erfaringen og kompetencerne, til at få dig videre.
Vi er 5 fysioterapeuter på klinikken. Vi har alle erfaring inden for vores fag. Har du en problemstilling, som er særlig kompleks eller som blot kræver vurdering af flere, vil vi ofte trække på hinandens kompetencer. Det vigtigste for os er, at du får optimal behandling, uanset hvilke udfordringer din krop giver dig.

Cathrine Leth Andersen

Klinikejer
Fysioterapeut 

Jeg er uddannet fysioterapeut på UCSJ i Næstved i juni 2014. Jeg har siden jeg blev uddannet, arbejdet i det kommunale regi, samt klinik. At arbejde på klinik, er her jeg hører hjemme.

I mit daglige arbejde, lægger jeg stor vægt på en behandling og genoptræning, der er målrettet den enkeltes behov. Motivation samt ligeværd i samarbejdet med mine patienter, er altid i fokus.

Jeg er en fysioterapeut, der vægter faglighed meget højt og forstå vigtigheden af at man bliver ved at videreuddanne sig. Derudover er samarbejdet mellem terapeut og patient meget vigtigt, da dette giver det bedste resultat, ud fra min erfaring. Her på klinikken arbejder jeg både med manuelle teknikker af led og muskler, vurdering af muskulært sammenspil og behov for genoptræning, samt supplerende behandlingsmetoder, som akupunktur og tapening.

Jeg behandler et bredt spektrum af patienter med akutte- og overbelastningsskader i både skulder, ryg, hofte, knæ og fødder.

Jeg brænder for mit fag og er først tilfreds, når jeg ser en bedring hos mine patienter. Mit mål er at få dig tilbage til hverdagen og de ting som du sætter pris på, uden smerter eller gener.

Kurser:
• Basismodul i medicinsk akupunktur (2015)
• Mulligan metoden A og B (2016)
• GLA:D® certificeret terapeut (2017)
• Certificeret i GLA:D® ryg Maj 2018
• Certificeret i Schroth Best Practice ® Level A og B. (Behandlings metode til skoliose patienter)
• Bækkenet og arvæv i underlivet med udgangspunkt i kvindens underliv, graviditet og postpartum problemstilling
• Babytummel instruktør hos Lene Jørgensen
• Funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbund hos Elin Solheim
• Dynamic Neuromuscular Stabilization (DNS) til børn
• Den lille Krop - Basis 1 hos Din Børnekiropraktor
• Den lille Krop - Basis 2 hos Din Børnekiropraktor
Emilie Roost Kristensen- Fysioterapeut Brøndbyøster Fysioterapi

Emilie Roost Kristensen

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde i juni 2019. Jeg har før og efter endt uddannelse arbejdet på klinik. 

Jeg elsker arbejdet med og i blandt mennesker, og ønsker at give den bedste oplevelse og behandling efter den enkeltes behov. Et samarbejde med fælles mål og forventninger er altid mit fokus. 

Jeg har i min tid som fysioterapeut arbejdet og behandlet patienter i alle aldersgrupper og med et bredt spektrum problematikker. 

Mit drive er, at se mine patienter få det bedre og opnå deres mål. Det kan være at blive smertefri, få øget bevægelig, blive stærkere og/eller generelt overskud i daglighed og øget livskvalitet. 

Jeg har en stor interesse for børn og deres motoriske udvikling, og er i gang med at videreuddanne mig inden for dette. 
Jeg synes det er fantastisk at se den kæmpe udvikling der sker hos små børn, og det at være med til at støtte og hjælpe den udvikling er for mig virkelig givende.

Kurser:
• AIMS og Baylei AIMS og Bayley - børn i alderen 1 mdr. - 3,5 år (2020)
• Motorisk usikre børn 3-6 år (2021)
• Babytummel instruktør
• Dynamic Neuromuscular Stabilization (DNS) til børn

Øyvind Christensen

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut ved KP i Hillerød jan-21. I studietiden har jeg sørget for at afprøve så mange variationer inden for fysioterapi som muligt. Både rent faglige værktøjer, men også forskellige former for arbejdspladser. Efter endt studie, arbejdede jeg på plejehjem i det offentlige. Dette gav mig gode færdigheder i forhold til geriatri, som jeg stadig anvender i dag.
I dag arbejder jeg på klinik og føler at jeg er havnet det rette sted.

Jeg har arbejdet med mange forskellige fag, hvilket har givet mig indsigt i en bred vifte af arbejdsskader.
Jeg har 20 års erfaring inden for klassik vægtløftning, styrketræning og div kampsport. Dette har også givet mig værktøjer i form af funktionel træning, som kan implementeres i hverdagen.

Jeg arbejder ud fra princippet at patienten er eksperten på sin egen krop.
Ved hjælp af kommunikation, grundig sparring og samarbejde kan vi sammen gå fremad.

Kurser:
• 2022 Mulligan Lower quadrant B
• 2022 Smerte og neurodynamik. Dansk selskab for muskuloskeletal fysioterapi del 1
 Mulligan upper

Caroline Brandt Vestergaard

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen Absalon i Roskilde i januar 2022. Jeg har i min studietid ligeledes arbejdet i klinik med et bredt spektrum af patienter.

Som fysioterapeut lægger jeg et arbejde i at den enkeltes ønsker og behov er i fokus gennem hele behandlingen, og at samarbejdet bygger på ligeværd og en fælles forventningsafstemning.
Fagligheden vægtes højt i mit arbejde, og jeg bestræber mig på at behandle efter nyeste viden. Ligeledes har jeg fokus på selv at udvikle mig igennem kurser og sparring.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker, og målet med mit arbejde skal være patientens oplevelse af bedring hvad end det handler om smerter, dagligdagsopgaver eller tilbagevenden til sport.

Kurser:
• GLA:D® certificeret terapeut - Knæ og hofte (2022)
• Certificeret parkinsonterapeut - Parkinsonforeningen (2022)

Dansk selskab for akupunktur i fysioterapi:
• Akupunktur Kursus 1 - ekstremiteterne (2023)

Dansk selskab for sportsfysioterapi:
• Introduktionskursus (2022)
• Idrætsfysioterapi og Ryg (2023)
• Idrætsfysioterapi og Skulder (2023)

Michelle Bech Jensen

Fysioterapeut
(PÅ BARSEL)

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde, juni 2019. Jeg har arbejdet på klinik før og efter endt uddannelse.

I mit arbejde som fysioterapeut, lægger jeg stor vægt på at se og møde dig som et helt menneske. Jeg har arbejdet med en bred gruppe af patienter, samt skadesproblematikker i alle aldersgrupper. Hertil er mine interesseområder kun vokset, særligt arbejdet med idrætsskader, ryg, knæ-hofte og skulder problematikker.


Jeg tilstræber altid høj faglighed og kvalitet i min behandling, samt at du føler dig inddraget, og klædt godt på i dit behandlingsforløb. Vigtigst af alt er at se mine patienter opnå deres mål, dette kan kun gøres ved at vi sammen lægger en behandlingsplan for netop dine behov, for at opnå dine mål.
 
Kurser:
• GLA:D® certificeret terapeut - Knæ og hofte
 

Louise Nielsen

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole i Hillerød i juni 2023. Jeg har arbejdet på klinik både før og efter endt uddannelse.  

 

Som fysioterapeut, prioriterer jeg at tilpasse behandlingen individuelt, hvor den enkelte bliver mødt hvor netop de er. I forlængelse af dette, ønsker jeg til hver en tid at behandlingsplanen er noget som vi sammen får udarbejdet, så dine behov bliver mødt. 

 

Min tilgang til behandling er kendetegnet ved høj faglighed og kvalitet. Det er vigtigt for mig, at mine patienter føler sig inddraget og er velinformeret gennem hele behandlingsforløbet. Mit overordnede mål er at arbejde sammen med dig for at skabe de optimale betingelser for din behandling og træning, med henblik på at forebygge fremtidige problematikker. 

 

Uanset om det drejer sig om smerter, at kunne klare aktiviteter i dagligdagen eller tilbagevenden til sportsaktiviteter, er jeg klar til at lave en plan sammen med dig. 

Anne-Mette

Fysioterapeut


Jonas Skalander Andreasen- Massør Brøndbyøster Fysioterapi

Jonas Skalander Andreasen

Massør
 
Emilie Brøndbyøster Fysioterapi

Emilie Vedel Christensen

Massør
 
Brøndbyøster Torv 65, 2605 Brøndby
Tlf.: 36 75 82 90
CVR nr.: 41785136

E-mail: klinik@brondbyosterfysioterapi.dk