Teamet bag Brøndbyøster Fysioterapi

Mød teamet bag Brøndbyøster fysioterapi og træning. Hos os er det hele mennesket, der er i fokus. Vi vil altid være opdateret på den nyeste viden, så vi er klar til at give dig en professionel fysioterapeutisk behandling, baseret på seneste viden indenfor hver vores specialområder. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Uanset om det er en akut skade, genoptræning eller kronisk sygdom, har vi erfaringen og kompetencerne, til at få dig videre.
Vi er 4 fysioterapeuter på klinikken. Vi har alle erfaring inden for vores fag. Har du en problemstilling, som er særlig kompleks eller som blot kræver vurdering af flere, vil vi ofte trække på hinandens kompetencer. Det vigtigste for os er, at du får optimal behandling, uanset hvilke udfordringer din krop giver dig.

Cathrine Leth Andersen

Jeg er uddannet fysioterapeut på UCSJ i Næstved i juni 2014. Jeg har siden jeg blev uddannet, arbejdet i det kommunale regi, samt klinik. At arbejde på klinik, er her jeg hører hjemme.

I mit daglige arbejde, lægger jeg stor vægt på en behandling og genoptræning, der er målrettet den enkeltes behov. Motivation samt ligeværd i samarbejdet med mine patienter, er altid i fokus.

Jeg er en fysioterapeut, der vægter faglighed meget højt og forstå vigtigheden af at man bliver ved at videreuddanne sig. Derudover er samarbejdet mellem terapeut og patient meget vigtigt, da dette giver det bedste resultat, ud fra min erfaring. Her på klinikken arbejder jeg både med manuelle teknikker af led og muskler, vurdering af muskulært sammenspil og behov for genoptræning, samt supplerende behandlingsmetoder, som akupunktur og tapening.

Jeg behandler et bredt spektrum af patienter med akutte- og overbelastningsskader i både skulder, ryg, hofte, knæ og fødder.

Jeg brænder for mit fag og er først tilfreds, når jeg ser en bedring hos mine patienter. Mit mål er at få dig tilbage til hverdagen og de ting som du sætter pris på, uden smerter eller gener.

Kursus:
• Basismodul i medicinsk akupunktur (2015)
• Mulligan metoden A og B (2016)
• GLA:D® certificeret terapeut (2017)
• Certificeret i GLA:D® ryg Maj 2018
• Certificeret i Schroth Best Practice ® Level A og B. (Behandlings metode til skoliose patienter)

Linda Bjørn Gehlert

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCC, Nordsjælland i Hillerød i juni 2014.
Som fysioterapeut arbejder jeg hele tiden for at udvikle mine kompetencer, så jeg kan sikre et højt fagligt niveau.

Jeg arbejder struktureret og går meget op i at behandle ud fra et helhedsorienteret synspunkt, som rummer alle parametre indenfor det biologiske, psykologiske og sociale (bio-psyko-socialt). For at sikre det bedste behandlingsforløb for dig, bruger jeg tid på at funktionsundersøge det muskuloskeletale, før en reel behandling begynder.

En behandling kan være manuel behandling, mobilisering, træning ved øvelser, tapening og/eller brug af akupunktur.

Kursus:
• Kinesio taping A, B og C (2013-2014)
• Basismodul i kinesisk akupunktur (2013)
• Triggerpunktsakupunktur (2014)
• Nyeste teoretiske viden i moderne smertevidenskab (2016)
• Mulligan metoden: Introduktion, øverste kvadrant (A) og nederste kvadrant (B) (2016)
• GLA:D® certificeret terapeut (2017)
• GLA:D® ryg Certificeret (2018)

Tidligere erfaring:
• December 2014: Nordsjællands Hospital, Hillerød
• Januar 2015: Klinik Fysioterapeut hos Det Skandinaviske Fysikalske Institut, Gran Canaria.
• April 2015: Nordsjællands Hospital, Frederikssund
• Juni 2015: Helsingør Rehabilitering og Træningscenter

Øyvind Christensen

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut ved KP i Hillerød jan-21. I studietiden har jeg sørget for at afprøve så mange variationer inden for fysioterapi som muligt. Både rent faglige værktøjer, men også forskellige former for arbejdspladser. Efter endt studie, arbejdede jeg på plejehjem i det offentlige. Dette gav mig gode færdigheder i forhold til geriatri, som jeg stadig anvender i dag.
I dag arbejder jeg på klinik og føler at jeg er havnet det rette sted.

Jeg har arbejdet med mange forskellige fag, hvilket har givet mig indsigt i en bred vifte af arbejdsskader.
Jeg har 20 års erfaring inden for klassik vægtløftning, styrketræning og div kampsport. Dette har også givet mig værktøjer i form af funktionel træning, som kan implementeres i hverdagen.

Jeg arbejder ud fra princippet at patienten er eksperten på sin egen krop.
Ved hjælp af kommunikation, grundig sparring og samarbejde kan vi sammen gå fremad.

Kurser:
2022 Mulligan Lower quadrant B
2022 Smerte og neurodynamik. Dansk selskab for muskuloskeletal fysioterapi del 1

Caroline Brandt Vestergaard

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen Absalon i Roskilde i januar 2022. Jeg har i min studietid ligeledes arbejdet i klinik med et bredt spektrum af patienter.

Som fysioterapeut lægger jeg et arbejde i at den enkeltes ønsker og behov er i fokus gennem hele behandlingen, og at samarbejdet bygger på ligeværd og en fælles forventningsafstemning.
Fagligheden vægtes højt i mit arbejde, og jeg bestræber mig på at behandle efter nyeste viden. Ligeledes har jeg fokus på selv at udvikle mig igennem kurser og sparring.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker, og målet med mit arbejde skal være patientens oplevelse af bedring hvad end det handler om smerter, dagligdagsopgaver eller tilbagevenden til sport.

Martin Hartz

Massør

Louise Nielsen

Massør

Michelle Bech Jensen

Barsel
Brøndbyøster Torv 65, 2605 Brøndby
Tlf.: 36 75 82 90
CVR nr.: 41785136

E-mail: klinik@brondbyosterfysioterapi.dk