Anmeldelser af Brøndbyøster Fysioterapi

Vi samler på glade klienter og herunder kan du læse nogle af de anmeldelser vi har fået

Anita:

"Jeg har fået fast behandling og massage i ca. 3 år og kan varmt anbefale stedet. Super søde og professionelle og en god atmosfære. 
Jeg kan slet ikke undvære den hjælp jeg får"

Julie-Joy:

"Det sødeste og kompetente personale du møder hos Brøndbyøster Fysioterapi & Træning. Der altid har tid til ekstra snak og brugbare råd til god træning, udfordringer og forbedringer. Man kommer hurtigt til, så ingen lange ventetider.
Klar anbefaling"

Margit:

"Super dygtige fysioterapeuter, et godt sted at træne. Alle er meget imødekommende og der er en dejlig stemning"

Martin:

"Efter der er kommet ny klinik ejer er stemningen altid lyttende og imodekommende. Jeg har fået løst mine nakkeproblemer og skulderproblemer.
Hos Brøndbyøster Fysioterapi får man individuel behandling og ikke bare udleveret et træningsprogram man skal følge selv"

Karoline:

"Meget kompetente fysioterapeuter. Rigtig lækre faciliteter. Har gået til behandling både før og efter operation. Store fremskridt, på trods af de inde i foden ikke vil hele ordentligt, pga. mange operationer i samme fod. En klar anbefaling!"

Birgitte:

"En super dygtig og kompetent klinikejer, som har skabt en god atmosfære og ansat nogle meget kompetente fysioterapeuter.
De får mine varmeste og bedste anbefalinger hvis du skal vælge en klinik"

Lotte:

"Super søde og meget imødekommende personale med høj faglighed - går pt på et ryg-skulder hold, hvor jeg tydeligt kan mærke forbedringer. Her er god kyndig vejledning med øvelser, samt gode øjne der følger mig til udvikling af øvelserne.
Anbefaler meget klinikken med de glade ansigter"

Helle:

"Det er et super sted. Det er mit 5. år. Jeg er virkelig blevet hjulpet og min livskvalitet er højnet. Klart et sted jeg kan anbefale. 
Det sødeste personale"

Kai:

"Dybt professionelle søde og empatiske "fysser" i lækre lokaler.
Har været under behandling mange gange med godt resultat.
Mine bedste anbefalinger"
Brøndbyøster Torv 65, 2605 Brøndby
Tlf.: 36 75 82 90
CVR nr.: 41785136

E-mail: klinik@brondbyosterfysioterapi.dk